Artur Tyvaert

tot
tot nu
mandagen

Analytics Architect

Artur begon zijn studies Bedrijfseconomie aan de Universiteit Gent in 2017. Na het behalen van zijn bachelorsdiploma Bedrijfseconomie, besefte hij dat zijn interesses meer aansluiten bij data-analyse en alle aspecten gerelateerd aan deze snel ontwikkelende wereld. Tijdens het afronden van zijn Master in Business Economics, met specialisatie in corporate finance, volgde hij ook de voorbereidingscursus voor de Master in Business Engineering. Dankzij deze extra inspanningen slaagde hij erin om zijn tweede masterdiploma Business Engineering (optie data analytics) te behalen in 2023. Daarnaast kreeg Artur tijdens een vakantiejob bij Accurat zijn eerste kans om waardevolle inzichten uit data te genereren.

Nadat zijn studies in Business Engineering in 2023 waren afgerond, besloot Artur zijn voornemen te realiseren om ooit in het buitenland te wonen en zichzelf uit te dagen in een andere omgeving. Via een Data Science internship bij Finaktiva (Medellin, Colombia) verkende hij een nieuwe cultuur, leerde hij (de basis van) een nieuwe taal en deed hij zijn eerste werkervaring op. Daarnaast kon hij veel bijleren van andere perspectieven en zijn eigen visie over diverse onderwerpen verruimen. Door deze ervaring beseft hij nog meer hoe belangrijk een diverse set standpunten is om een uitdaging op te lossen.

In zijn vrije tijd is Arturs grootste passie voetbal. Hij was de afgelopen jaren dan ook actief bij voetbalclubs KSV Rumbeke en SK Staden. Daarnaast ging hij ook regelmatig padellen met vrienden, lopen of bracht hij tijd door met zijn familie en vrienden.

Artur vervoegde element61 in september 2024.