Bram Celi

tot
tot nu
mandagen

Analytics Architect

Bram studeerde in 2023 af als Master of Science in de Handelswetenschappen, met als afstudeerrichting Management & IT aan de Universiteit van Gent. Zijn beslissing om een vervolgopleiding Data Science for Business te starten aan de UGent kwam voort uit een diepgewortelde persoonlijke interesse in data-analyse en machine learning, en de wens om in dit boeiende vakgebied te werken.

Tijdens zijn opleiding ontwikkelde Bram niet alleen technische vaardigheden, maar ook andere essentiële competenties die hem in staat stellen om effectief te functioneren in een professionele omgeving. Hij leerde verschillende programmeertalen zoals Python, R, SQL en Cypher, naast het verwerven van diepgaande kennis over big data en machine learning. Daarnaast volgde hij ook meer bedrijfsgerelateerde vakken die zijn begrip van de zakelijke context verrijkten en hem in staat stelden om holistische oplossingen te bieden.

Bram voltooide zijn masterproef door machine learning toe te passen op de voorspelling van sportwedstrijden, met een bijzondere focus op veldrijden. Tijdens zijn masteropleiding in de handelswetenschappen deed hij waardevolle praktijkervaring op tijdens een stage bij Dotdash.ai. Daar werkte hij mee aan een consultancy-project dat zich richtte op het gebruik van graph databases en Python om complexe zakelijke uitdagingen op te lossen.

In zijn vrije tijd streeft Bram naar een harmonie tussen zijn professionele en persoonlijke interesses. Hij blijft actief door te sporten, met een voorliefde voor zaalvoetbal, hardlopen en wielrennen. Daarnaast geniet hij van het verkennen van boeiende videogames, wat hem helpt om fris en gemotiveerd te blijven voor zijn professionele taken.

Bram vervoegde element61 in september 2024