Anskje Delmeiren

tot
tot nu
mandagen

Principal Performance Management Architect

Anskje heeft een master in Toegepaste Economische Wetenschappen en een master na master in Accountancy en Revisoraat. Ze heeft 14 jaar ervaring in financiële verslaggeving en consolidatie.

Anskje begon haar carrière als auditor bij KPMG. In deze periode kwam ze in aanraking met bedrijven uit diverse sectoren en verwierf ze waardevolle inzichten in financiële processen en controles. Om bedrijven van binnenuit te leren kennen, maakte Anskje de overstap naar interne controlling functies. Bij Egemin Automation verfijnde ze haar kennis en vaardigheden in financiële rapportering, planning en analyse en fungeerde ze als financiële business partner van enkele divisies. Hier deed ze ook haar eerste consolidatie ervaring op. Deze ervaring gebruikte ze later om het consolidatieproces bij Ethnicraft in intern beheer te nemen, daar dit proces voorheen werd uitbesteed aan een extern boekhoudkantoor.

Begin 2018 trad Anskje in dienst bij de multinational Sibelco, waar ze zich verder specialiseerde in consolidatie en rapportering. Hier maakte ze kennis met CCH Tagetik en werd ze master data owner van de tool. Haar focus lag op de maandelijkse en jaarlijkse IFRS rapportering, wijzigingen in de Groep scope (waaronder overnames, verkopen, liquidaties, fusies, enz.), equity accounting en cash flow analyse (IFRS en net debt). 

Anskje's passie voor het delen van kennis en best practices bracht haar ertoe de overstap naar consulting te maken. Ze wil haar expertise graag delen met anderen en hen helpen het potentieel van tools zoals CCH Tagetik optimaal te benutten.

Naast het werk brengt Anskje graag tijd door met haar familie en vrienden. Ze houdt ook van hardlopen, boeken lezen, interieurvormgeving en reizen met het gezin.

Anskje vervoegde element61 in oktober 2024.