Lore Geldermans

tot
tot nu
mandagen

Analytics Architect

Lore behaalde in 2024 een Master of Science in Business Engineering met een specialisatie in Data Analyse aan de Universiteit van Gent. Gedurende deze vijf jaar kwam ze voor het eerst in contact met data en evolueerde ze naar moeite hebben met de concepten naar het begrijpen ervan en motivatie om haar vaardigheden verder te ontwikkelen. De projecten tijdens de masteropleiding stelden Lore in staat om verschillende programmeertalen te ontdekken, zoals R, Java, Python en SQL.

Als onderdeel van haar studie bracht Lore zes maanden door in Estland, waar ze kon genieten van winteractiviteiten terwijl ze haar vaardigheden met tools zoals Power BI, Tableau en Alteryx versterkte aan de technologische universiteit van Tallinn.

Naast haar studie had Lore bijna twee jaar een studentenjob als Business Developer bij SpineWise, waar ze de kans kreeg om hun datasets te analyseren met Excel en SQL, om hun processen te automatiseren en om hun bedrijfsbehoeften te vertalen naar praktische toepassingen.

In haar vrije tijd doet ze aan boksen, leest en kookt ze graag.  Lore grijpt elke kans om te reizen en nieuwe culturen te verkennen.

Lore vervoegde element61 in september 2024.